Skip To Content
Sportlab Sportlab

Sportlab

Sportlab

De serieuze sporter heeft baat bij een goed onderzoek, om vervolgens een onderbouwd schoenadvies en doeltreffende therapie te ontvangen. Er is goed onderzoek gedaan naar betrouwbare systemen waarmee deze service verleend kan worden. Heeft u sport gerelateerde klachten, dan kunt u vertrouwen op de kennis van de professionals bij de Kievit en het bewegingsanalysesysteem.

 

Loopanalyse bij de Kievit

Op onze vestigingen in Hengelo en Amstelveen verwelkomen we u graag in ons geavanceerde sportlab, waar we sporters ondersteunen bij het verbeteren van hun sportprestaties. In deze speciaal ontworpen ruimte voeren we nauwkeurige bewegingsanalyses uit met behulp van geavanceerde technologie, het Qualisys systeem. Dit systeem bestaat uit camera’s die 300 beelden per seconde kunnen opnemen, waardoor we elke beweging in de loopanalyse met precisie vast kunnen leggen.

Door gebruik te maken van het Qualisys systeem bieden we sporters de mogelijkheid om inzichten te verkrijgen in hun bewegingspatronen en technieken. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte adviezen te geven die gericht zijn op het optimaliseren van de sportprestaties en het risico op blessures te verminderen. Zo hebben wij al verschillende (top)sporters geholpen bij het verbeteren van hun sportprestaties. Meer weten over ons Qualisys systeem? Bekijk dan de video.

Bekijk de video

Succesvolle samenwerkingen

Succesvolle samenwerkingen

Met behulp van ons sportlab hebben wij meerdere professionele sporters kunnen helpen bij hun sportprestaties. Zo zijn wij officieel partner van Team dsm-firmenich PostNL. Zij worden intensief begeleid door de sportpodotherapeut en een keer per jaar in ons sportlab gescreend en geanalyseerd om de ploeg van de beste adviezen te kunnen voorzien. Daarnaast ontvangen wij ook de spelers van Heracles Almelo in ons sportlab voor een uitgebreide analyse van hun bewegingspatroon.