Skip To Content

De Kievit Leiden

De Kievit Leiden

Welkom bij de Kievit in Leiden. De Kievit in Leiden bevindt zich in het Level gebouw, u moet de ingang aan de kant van het Ziekenhuis LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum) nemen. U kunt hier Kievit Schoenen, Voetencentrum Wender en Voetmax vinden. Samen vinden zij een passende oplossing voor uw voetklachten. Of dit nu confectieschoenen zijn, podotherapeutische zolen of (semi-)orthopedische schoenen. Daarnaast wordt in het ziekenhuis nauw samengewerkt met NovaReva, een zelfstandige revalidatiekliniek.

MC Kievit Leiden

Adresgegevens

Leids Universitair Medisch Centrum
Bargelaan 188B
2333 CW Leiden

NovaReva

NovaReva

NovaReva is een zelfstandige revalidatiekliniek met als doel om (voet)zorg en voorzieningen beter aan te laten sluiten bij de behoefte van de patiënt, zowel wat betreft inhoud als logistiek. Om dit mogelijk te maken richten zij zich vooral op digitale mogelijkheden en technologische vernieuwingen. Tijdens de eerste afspraak bij NovaReva wordt u ontvangen door de orthopedisch schoentechnoloog van Voetmax en revalidatiearts dhr. Dekker. Na een persoonlijk onderzoek stellen zij samen met u een gepersonaliseerd behandelingsplan op.

*Voor dit spreekuur is altijd een verwijzing van uw huisarts nodig 

Voetmax
Voetmax orthopedie

Voetmax

Voetmax is gespecialiseerd in het maken van volledig op maat gemaakte- en aangepaste schoenen. Ze maken comfortabele schoenen die ook mooi en modieus zijn. Door middel van moderne aanmeettechnieken en innovaties geven zij u toegang tot de allerbeste schoenen op maat. Ze streven ernaar om altijd een passende oplossing te vinden voor uw voetprobleem.

Bekijk website

Voetencentrum Wender
Podotherapie bij voetklachten

Voetencentrum Wender

Bij Voetencentrum Wender bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Zij bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters.

Wat is podotherapie?

Podotherapie is een (para)medisch vakgebied waarbinnen de focus ligt op het behandelen van lichamelijke klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Het gaat hierbij vaak om problemen in de voeten, maar ook problemen in de knieën, heupen of lage rug worden behandeld. De oorzaak van uw klachten wordt altijd onderzocht vanuit het gehele lichaam. Zo kan een probleem in uw knieën of heupen veroorzaakt worden door een afwijkende stand van uw voeten. Vaak kan een verband gelegd worden tussen de functie van verschillende delen in het onderlichaam.

Bekijk website

Kievit Schoenen

Kievit Schoenen

Kievit Schoenen is het adres voor goede schoenen. Een schoen moet niet alleen mooi of modieus zijn, maar moet vooral lekker zitten. De specialisten van Kievit Schoenen voorzien hun bezoekers en klanten van het beste schoenadvies en zijn niet tevreden met een ‘voldoende’. De schoenen die u uitkiest moeten zitten als gegoten, zodat u uw dagelijks leven kunt blijven genieten.

Wilt u vast een kijkje nemen in de collectie? Bekijk dan de website van Kievit Schoenen.

Bekijk website