Skip To Content

De Kievit Hengelo

De Kievit Hengelo

Welkom bij de Kievit in Hengelo. De Kievit in Hengelo is een (sport)medisch centrum, waarin verschillende disciplines zijn gevestigd. Van advies tot de beste confectieschoenen tot het aanmeten van steunzolen, u vindt hier voor elk voetprobleem een passende oplossing. Daarnaast beschikt de Kievit in Hengelo ook over een sportlab, waar gebruik wordt gemaakt van moderne technologieën, om uw bewegingspatroon zeer gedetailleerd te kunnen analyseren.

Adresgegevens

Sabina Klinkhamerweg 10
7555 SK Hengelo

Op zoek naar een bijbaantje?

Wil jij graag wat bijverdienen naast je school of tijdens de zomerperiode? Op de Kievit in Hengelo zijn we altijd op zoek naar enthousiaste jongeren die ons team willen ondersteunen en versterken!

Stuur een sollicitatie
Ronald Bomers Osteopathie
Ronald Bomers Osteopatie

Ronald Bomers Osteopathie

Heeft u last van chronische vermoeidheid, hoofdpijn of gewrichtsklachten en is niet duidelijk wat dit veroorzaakt? Is uw knie of schouder overbelast of wilt u als (top)sporter nog meer uit uzelf halen? Heeft u te horen gekregen dat u ‘maar met de pijn moet leren leven’? Ronald Bomers Osteopathie helpt, door uw hele lichaam te onderzoeken en te behandelen. Vaak ligt de oorzaak van klachten namelijk ergens anders dan waar de klachten zijn. Ook kunnen processen nog beter op elkaar afgestemd worden voor optimale (sport)prestaties.

“Wat mij aanspreekt in de osteopathie is dat het de oorzaak van klachten aanpakt en niet alleen de symptomen bestrijdt. Ik wil mensen van hun klachten afhelpen. Het lichaam is een prachtig geheel van onderlinge systemen die elkaar beïnvloeden. Ik vind het mooi dat ik het lichaam kan helpen om zichzelf te genezen,” aldus Ronald Bomers.

Bekijk website

Kievit Schoenen

Kievit Schoenen

Kievit Schoenen is het adres voor goede schoenen. Een schoen moet niet alleen mooi of modieus zijn, maar moet vooral lekker zitten. De specialisten van Kievit Schoenen voorzien hun bezoekers en klanten van het beste schoenadvies en zijn niet tevreden met een ‘voldoende’. De schoenen die u uitkiest moeten zitten als gegoten, zodat u uw dagelijks leven kunt blijven genieten.

Wilt u vast een kijkje nemen in het assortiment? Bekijk dan de website van Kievit Schoenen.

Bekijk website

Kievit Sport

Kievit Sport

Kievit Sport bestaat uit een enthousiast team van loopanalisten. Iedereen binnen Kievit Sport heeft een sterke affiniteit met sport en daarom weten ze als geen ander hoe het is om tot het uiterste te willen gaan. Zij zetten zich in om alle  sporters blessurevrij te laten sporten, waarbij de focus ligt op hardlopers, indoorsport en trail/obstacle running. Dankzij het medisch centrum is samenwerking met verschillende disciplines als (sport)podotherapeuten, fysiotherapeuten en de sportarts mogelijk.

Bekijk website

Schoenmakerij van den Hoek
Schoenmakerij van den Hoek
Schoenmakerij van den Hoek

Schoenmakerij van den Hoek

Schoenmakerij van den Hoek staat voor ambachtelijk vakmanschap en toewijding op het gebied van schoenreparaties. Of het nu gaat om het vervangen van versleten hakken, het repareren van stikwerk of het verzolen van uw schoenen. Daarnaast kunt u hier ook uw oude schoenen laten opknappen. Wilt u een reparatie aan uw schoenen laten doen? Kom dan gerust langs bij Schoenmakerij van den Hoek in de Kievit in Hengelo, u kunt contact opnemen via: 0747 600 054. 

 

Meer informatie

Sportmedx
Sportmedx sportmedisch onderzoek

Sportmedx

Sportmedx is een instituut voor sport en bewegen. Hier worden sportmedische onderzoeken en sportmedische keuringen uitgevoerd. Het doel van Sportmedx is om sporters in Nederland verantwoord te laten sporten en bij blessures snel weer op de been te krijgen. Ze bieden snelle en deskundige ondersteuningen van adviezen tot behandelingen.

Bij de sportarts van Sportmedx kunnen alle sporters van alle leeftijden, van amateur tot professional, terecht voor sportmedische onderzoeken- en keuringen. U kunt langskomen voor sportmedische keuringen die verplicht zijn vanuit uw opleiding, sport of sportbond, maar ook voor preventieve keuringen of onderzoeken. Ook als u alleen het sporten weer wilt oppakken of wilt weten hoe het ervoor staat met uw conditie kunt u bij de sportarts terecht.

Bekijk website

Voetencentrum Wender
Podotherapie bij voetklachten

Voetencentrum Wender

Bij Voetencentrum Wender bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Zij bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters.

Wat is podotherapie?

Podotherapie is een (para)medisch vakgebied waarbinnen de focus ligt op het behandelen van lichamelijke klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Het gaat hierbij vaak om problemen in de voeten, maar ook problemen in de knieën, heupen of lage rug worden behandeld. De oorzaak van uw klachten wordt altijd onderzocht vanuit het gehele lichaam. Zo kan een probleem in uw knieën of heupen veroorzaakt worden door een afwijkende stand van uw voeten. Vaak kan een verband gelegd worden tussen de functie van verschillende delen in het onderlichaam.

Bekijk website

Voetmax
Voetmax orthopedie

Voetmax

Voetmax is gespecialiseerd in het maken van volledig op maat gemaakte- en aangepaste schoenen. Ze maken comfortabele schoenen die ook mooi en modieus zijn. Door middel van moderne aanmeettechnieken en innovaties geven zij u toegang tot de allerbeste schoenen op maat. Ze streven ernaar om altijd een passende oplossing te vinden voor uw voetprobleem.

Bekijk website

Schmidt Medica

Schmidt Medica

Schmidt Medica is al meer dan 40 jaar gecertificeerd leverancier van uw elastische kousen in Medisch Centrum de Kievit in Hengelo. Daarnaast leveren zij ook de aantrekhulpmiddelen, klittenbandzwachtels, compressiekleding, braces en bandages, borstprothesen, en overige medische hulpmiddelen. Mocht u om medische redenen niet op locatie kunnen komen, dan komen zij kosteloos bij u aan huis!

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kunt u elke werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur telefonisch contact met hen opnemen via 088 – 00 47 470.

Bekijk website