Skip To Content

De Kievit Amstelveen

De Kievit Amstelveen

Welkom bij de Kievit in Amstelveen. De Kievit in Amstelveen is een (sport)medisch centrum, waarin verschillende disciplines zijn gevestigd. Van advies voor de beste confectieschoenen tot het aanmeten van steunzolen, u vindt het in Amstelveen. Daarnaast heeft de Kievit in Amstelveen een sportlab, waar gebruik wordt gemaakt van moderne technologieën om uw bewegingspatroon zeer gedetailleerd te kunnen analyseren.

de Kievit Amstelveen

Adresgegevens

Maalderij 35
1185 ZC Amstelveen

Voetencentrum Wender
Podotherapie bij voetklachten

Voetencentrum Wender

Bij Voetencentrum Wender bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Zij bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters.

Wat is podotherapie?

Podotherapie is een (para)medisch vakgebied waarbinnen de focus ligt op het behandelen van lichamelijke klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Het gaat hierbij vaak om problemen in de voeten, maar ook problemen in de knieën, heupen of lage rug worden behandeld. De oorzaak van uw klachten wordt altijd onderzocht vanuit het gehele lichaam. Zo kan een probleem in uw knieën of heupen veroorzaakt worden door een afwijkende stand van uw voeten. Vaak kan een verband gelegd worden tussen de functie van verschillende delen in het onderlichaam.

Bekijk website

Voetmax
Voetmax orthopedie

Voetmax

Voetmax is gespecialiseerd in het maken van volledig op maat gemaakte en aangepaste schoenen. Ze maken comfortabele schoenen die ook mooi en modieus zijn. Door middel van moderne aanmeettechnieken en innovaties geven zij u toegang tot de allerbeste schoenen op maat. Ze streven ernaar om altijd een passende oplossing te vinden voor uw voetprobleem.

Bekijk website

Wittepoel

Wittepoel

Als specialist in orthopedische schoentechniek biedt Wittepoel vele maatwerkoplossingen. Dat doen ze al ruim 40 jaar. In samenwerking met specialisten werken zij ook continu aan innovatieve oplossingen om steeds beter aan de wensen van onze cliënten te kunnen voldoen. Zij zijn actief op het gebied van schoenmode, kinderschoenen, schoenreparatie en onderhoud. Daarnaast zijn ze ook toonaangevend op het gebied van orthopedische schoentechniek en (medische) pedicure diensten.

Bekijk website

NovaReva

NovaReva

NovaReva is een zelfstandige revalidatiekliniek met als doel om (voet)zorg en voorzieningen beter aan te laten sluiten bij de behoefte van de patiënt, zowel wat betreft inhoud als logistiek. Om dit mogelijk te maken richten zij zich vooral op digitale mogelijkheden en technologische vernieuwingen. Tijdens de eerste afspraak bij NovaReva wordt u ontvangen door de orthopedisch schoentechnoloog van Voetmax en revalidatiearts dhr. Dekker. Na een persoonlijk onderzoek stellen zij samen met u een gepersonaliseerd behandelingsplan op.

*Voor dit spreekuur is altijd een verwijzing van uw huisarts nodig