Skip To Content

De Kievit Amersfoort

De Kievit Amersfoort

Welkom bij de Kievit in Amersfoort. In de Kievit in Amersfoort vindt u Voetencentrum Wender en Kievit Orthopedie, waar orthopedie en podotherapie samen komen. Deze locatie bevindt zich tegenover het Stationsplein, waardoor het mooi centraal gelegen is. De Kievit is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar er is ook mogelijkheid tot parkeren.

Adresgegevens

Koningin Wilhelminalaan 33
3818 HN Amersfoort

Voetencentrum Wender
Podotherapie bij voetklachten

Voetencentrum Wender

Bij Voetencentrum Wender bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Zij bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters.

Wat is podotherapie?

Podotherapie is een (para)medisch vakgebied waarbinnen de focus ligt op het behandelen van lichamelijke klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Het gaat hierbij vaak om problemen in de voeten, maar ook problemen in de knieën, heupen of lage rug worden behandeld. De oorzaak van uw klachten wordt altijd onderzocht vanuit het gehele lichaam. Zo kan een probleem in uw knieën of heupen veroorzaakt worden door een afwijkende stand van uw voeten. Vaak kan een verband gelegd worden tussen de functie van verschillende delen in het onderlichaam.

Bekijk website

Kievit Orthopedie

Kievit Orthopedie

Bij Kievit Orthopedie staan we voor kwaliteit. Onze orthopedisch schoentechnici zijn expert op het gebied van op maat gemaakte- en aangepaste schoenen. Op meer dan 25 locaties in Nederland bieden wij onze diensten aan. Dat doen we vol passie en met veel plezier. Iedere dag zetten we ons in om de beste én de mooiste orthopedische schoenen te maken.

Bekijk website