Skip To Content

Op zoek naar een bijbaantje? Op zoek naar een bijbaantje?

Op zoek naar een bijbaantje?

Op zoek naar een bijbaantje?

Wil jij graag wat bijverdienen naast je school of tijdens de zomerperiode? Bij onze locatie de Kievit in Hengelo zijn we altijd op zoek naar enthousiaste jongeren die ons team willen versterken. Of je nu de voorkeur geeft aan het werken in ons magazijn of jouw computer skills wilt toepassen, bij ons is er voor iedereen een passend bijbaantje beschikbaar.

Over ons

De Kievit in Hengelo is al jaren een begrip in Hengelo als het gaat om voetzorg, maatschoenen en sportprestaties verbeteren. Daarnaast fungeert de Kievit als hoofdlocatie voor de Scharenborg Groep, waar verschillende bedrijven onder vallen, waaronder Voetencentrum Wender, Penders Voetzorg, Voetmax Orthopedie en Kievit Schoenen. Vanuit deze centrale locatie worden nagenoeg alle activiteiten gecoördineerd voor deze diverse ondernemingen. De vestigingen zijn verspreid door heel Nederland, en het is onze taak vanuit Hengelo om ervoor te zorgen dat al deze locaties goed gefaciliteerd worden. Dat is een leuke, uitdagende taak die veel diversiteit en verantwoordelijkheid vereist.

Nieuwsgierig naar onze werkzaamheden? Bekijk dan de video, die een goed beeld geeft van alle disciplines die actief zijn binnen de Kievit. Al deze disciplines worden vanuit Hengelo gecoördineerd. Je kunt je voorstellen dat we daar altijd wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

Werkzaamheden

Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten bijbaantjes, afhankelijk van jouw interesses en vaardigheden. Denk hierbij aan ondersteuning bij logistieke taken, waarbij je betrokken bent bij het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Als administratieve kracht kun je je bezighouden met het verwerken van gegevens en ondersteuning bieden bij algemene kantoorwerkzaamheden. Voor degenen die graag in direct contact staan met klanten, hebben we ook mogelijkheden in onze schoenenwinkel, waar je kunt helpen met het adviseren en assisteren van klanten bij het vinden van de perfecte schoenen.

Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we samen ontdekken welke taken het beste bij jou passen en hoe je een waardevolle aanvulling kunt zijn op ons team. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij de Kievit in Hengelo!

Iets voor jou? Solliciteer nu!

Wil jij ons leuke team komen versterken en lekker wat bijverdienen naast je school? Vul dan onderstaand formulier in en schrijf bij motivatie een kort stukje over jezelf, zoals wat je leuk vindt, wat je hobby’s zijn en waar je goed in bent. Wees vooral niet bang om wat leuks te schrijven over jezelf! En wie weet zien we jou snel lopen bij de Kievit!

Motivatiebrief Bijbaantje

Motivatiebrief Bijbaantje

Motivatiebrief Bijbaantje

"*" indicates required fields

Naam*
Privacy*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.